Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Ryby a luštěniny – dobré zkušenosti s jejich podáváním - videozáznam
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Ryby a luštěniny – dobré zkušenosti s jejich podáváním - videozáznam

Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Záznam webináře z 23. března 2022


Také u vás ryby a luštěniny nejdou? Seznámíme vás se zkušenostmi těch jídelen, které úspěšně nabízejí rybí a luštěninové pokrmy.


Co je důvodem jejich úspěchu? Zajímavé pokrmy a recepty, vhodná rybí masa, jejich zakomponování do obědového menu, použití příloh, dresinků a doplňků, uplatňování určitých postupů a triků, umění spolupráce s učiteli. To vše v kostce v tomto online semináři.


Délka vysílání: 60 minut 

Záznam je k dispozici 20 dní.

Osvědčení není součástí záznamu.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.



Studijní materiály

Video přednáška

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi