
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Ryby a luštěniny – dobré zkušenosti s jejich podáváním - videozáznam
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Záznam webináře z 23. března 2022
Také u vás ryby a luštěniny nejdou? Seznámíme vás se zkušenostmi těch jídelen, které úspěšně nabízejí rybí a luštěninové pokrmy.
Co je důvodem jejich úspěchu? Zajímavé pokrmy a recepty, vhodná rybí masa, jejich zakomponování do obědového menu, použití příloh, dresinků a doplňků, uplatňování určitých postupů a triků, umění spolupráce s učiteli. To vše v kostce v tomto online semináři.
Délka vysílání: 60 minut
Záznam je k dispozici 20 dní.
Osvědčení není součástí záznamu.
Technické požadavky a často kladené dotazy.
Studijní materiály
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi