Kurz pro nové vedoucí školních jídelen
Kurz je určen pro ty, kteří v této pozici začínají, jsou v ní nejvíce půl roku, nebo teprve uvažují, že by do takového zaměstnání nastoupili. Kurzem mohou projít i vedoucí s většími zkušenostmi v oboru, ale pak je možné, že část informací již budou znát.
Kurz obsahuje tato hlavní témata:
· Co je to školní jídelna – slovník pojmů
· Co je důležité nezanedbat při převzetí školní jídelny
· Ekonomika školní jídelny
· Management pro začátečníky
· Bezpečnost stravovacího provozu
· Kvalita ve školní jídelně
Do jednotlivých témat jsme pečlivě vybrali pouze ty informace, které jsou nutné pro první měsíce působení nové vedoucí v jídelně. Skutečný obsah témat je mnohem širší a měl by být předmětem Vašeho dalšího rozšiřujícího studia.
Ke kurzu navíc poštou obdržíte učebnice, které jsou určeny pro navazující samostudium:
- Učebnici výživy (cca 300 stran)
- Učebnici hygieny (cca 200 stran)
- Průvodce školní jídelny 1+1. Publikace se skládá se ze dvou dílů. První díl s podtitulem "Metodika řízení" obsahuje návody k řízení školní jídelny a druhý díl s podtitulem "Receptury" přináší receptář základních pokrmů pro školní stravování.
Kurzy jsou přístupné po dobu 183 dnů od přijetí účastnického poplatku a jsou ukončeny závěrečným testem.
Studijní materiály
Video přednáška
Závěrečný test
Ukázkový test. Slouží pro vyzkoušení testového prostředí.
Na test máte 5 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 4.
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR