
Obsah kurzu:
Bezlepková dieta ve školní jídelně
Lektor: Mgr. Jana Broulíková
Obsah kurzu:
Jedná se o přesun z původního termínu 20.1.2023 na nový 24.3.2023.
Požadují po vás rodiče strávníků bezlepkovou dietu? Přemýšlíte o zavedení této diety ve vaší jídelně? Tak přesně pro vás je určen tento webinář.
V úvodu kurzu se dotkneme legislativy ve vztahu k dietám, dále si řekneme, co je třeba k jejich zavedení ve školní jídelně z pohledu nutriční terapeutky a také na co si dát pozor od příjmu surovin až po výdej dietních pokrmů.
Hlavní část webináře pak bude věnována bezlepkové dietě, zejména zásadám technologické přípravy bezlepkových pokrmů. Ukážeme si vhodné a nevhodné potraviny a pokrmy a seznámíme se také s praktickými radami z provozu.
Součástí kurzu bude i stručný přehled onemocnění, při nichž je nutné dodržovat bezlepkovou dietu.
Termín: | 24.3.2023 |
Čas: | 8:30 |
Délka: | 120 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 31.3.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi