Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Zamrazování aneb výroba polotovarů
Obsah kurzu:

Zamrazování aneb výroba polotovarů

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:

V souvislosti se snahou jídelen o co nejhospodárnější využití potravin se čím dál více diskutuje o zamrazování. To přináší celou řadu otázek, např.:

 

  • Co vše je možné zamrazit?
  • Může se zmrazovat, když provoz nemá šoker (tj. bez použití šokeru)?
  • Jak správně na výrobu zmrazených polotovarů?
  • Existují nějaká pravidla pro zmrazování polotovarů z masa, zeleniny nebo pečiva?
  • Jak zmrazené polotovary správně značit a stanovit dobu spotřeby?
  • Co ohledně zmrazování musí být uvedeno v systému HACCP?


Na všechny výše uvedené, i na Vaše další otázky odpoví Ing. Lucie Janotová, Ph.D. v rámci tohoto webináře.

 

Jako bonus získáte návod, jak zapracovat přípravu zmrazených polotovarů do systému HACCP.

 

Termín:6.2.2023
Čas:9:00
Délka:120 min
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:13.2.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi