Hygienické minimum pro vedoucí pracovníky
Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro vedoucí pracovníky stravovacích provozů.
Oživíte si povinnosti z příslušné legislativy a znalosti, které musí stravovací provoz dodržet. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet.
V případě úspěšného absolvování testu získá účastník osvědčení prokazující, že rozsah jeho znalostí odpovídá požadavkům vyhlášky č. 490/2000.
Součástí kurzu: video, studijní materiál, závěrečný test
Délka videa: 110 min.
Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Studijní materiály
Studijní materiál
Obsahuje osnovu přednášky, shrnuje podstatná fakta z kurzu a umožňuje účastníkovi si zapisovat důležité informace z přednášky.
Video přednáška
Závěrečný test
Ukázkový test. Slouží pro vyzkoušení testového prostředí.
Na test máte 5 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 3 otázek ze 4.
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR