
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář
Hygienické minimum
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář
Přijďte si připomenout zásady osobní a provozní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe.
Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19, včetně zpřísněných hygienických požadavků. Shrneme si podstatné znalosti v oblasti hygieny a to i s ohledem na prevenci přenosu nejen onemocnění COVID-19.
Nezapomeneme ani na postup pro případ onemocnění pracovníka.
Termín: | 22.3.2023 |
Čas: | 13:00 |
Délka: | 120 min |
Osvědčení: | ano |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 29.3.2023 |
Studijní materiály
Placená část
Studijní materiál
Doporučujeme si skripta stáhnout a popřípadě si je i vytisknout. Během webináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.
Webináře
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi