Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Hygienické minimum

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Přijďte si připomenout zásady osobní a provozní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe.


Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19včetně zpřísněných hygienických požadavků. Shrneme si podstatné znalosti v oblasti hygieny a to i s ohledem na prevenci přenosu nejen onemocnění COVID-19.


Nezapomeneme ani na postup pro případ onemocnění pracovníka.


Termín:22.3.2023
Čas:13:00
Délka:120 min
Osvědčení:ano
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:29.3.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Doporučujeme si skripta stáhnout a popřípadě si je i vytisknout. Během webináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi