Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Základní požadavky na skladbu jídelníčků
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Základní požadavky na skladbu jídelníčků

Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Nevíte, jak na jídelníček, nemáte zkušenosti s jeho sestavováním?


Webinář vám představí základní požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, požadavky nutriční, provozní, finanční apod. Seznámíte se, co k sestavování jídelníčku říká legislativa a Nutriční doporučení.


Do jeho programu je zahrnut základní přehled požadavků na pestrost stravy, na výběr vhodných potravin a receptur, na kombinaci příloh a polévek k hlavním pokrmům.


Na konci webináře se seznámíte se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku - s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.


Termín:21.3.2023
Čas:8:30
Délka:120 min
Osvědčení:ano
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:28.3.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Doporučujeme si skripta stáhnout a popřípadě si je i vytisknout. Během webináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi