
Obsah kurzu:
Základní požadavky na skladbu jídelníčků
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Nevíte, jak na jídelníček, nemáte zkušenosti s jeho sestavováním?
Webinář vám představí základní požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, požadavky nutriční, provozní, finanční apod. Seznámíte se, co k sestavování jídelníčku říká legislativa a Nutriční doporučení.
Do jeho programu je zahrnut základní přehled požadavků na pestrost stravy, na výběr vhodných potravin a receptur, na kombinaci příloh a polévek k hlavním pokrmům.
Na konci webináře se seznámíte se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku - s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.
Termín: | 21.3.2023 |
Čas: | 8:30 |
Délka: | 120 min |
Osvědčení: | ano |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 27.3.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi