
Ozdravění školního stravování
Chcete připravovat zdravější školní obědy pro své žáky, ale jste zmatení z různých doporučení, informací v médiích a moderních trendů?
Díky tomuto webináři si se vším hravě poradíte. Kromě jiného se dozvíte, jak je to doopravdy s polotovary, „zdravými“ nápoji z ovoce, anebo třeba s fermentovanými potravinami a nakličováním semen. Řekneme si ty nejpodstatnější informace o cukru, soli a tucích, tedy například jak méně solit a čím nahrazovat sůl v pokrmech, či které tuky používat při přípravě pokrmů a které raději omezovat.
A to rozhodně není vše. Zaměříme se také na význam ořechů a semen a jejich možné zařazení ve školním stravování. V neposlední řadě se naučíte, jak vhodně sestavovat bezmasá menu, aby odpovídala současným trendům a zároveň byla pro vaše strávníky nutričně hodnotná a vyvážená.
Pozn. vydavatele: Rozsah webináře jsme s ohledem na množství obsažených informací navýšili na 150 minut. Aby se Vám informace lépe vstřebávaly, bude webinář rozdělen do 2 bloků, mezi které bude zařazena 15minutová přestávka.
Termín: | 14.4.2023 |
Čas: | 8:30 |
Délka: | 150 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 120 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 21.4.2023 |
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR