
Obsah kurzu:
Dietní stravování ve školních jídelnách
Lektor: Mgr. Jana Broulíková
Obsah kurzu:
Jak je to s přípravou diet v zařízeních školního stravování?
Nutriční terapeutka vás seznámí s nejčastějšími druhy diet, které se mohou objevit u dětských strávníků. Přednáška je zaměřena na realizaci, specifika a zásady přípravy diet, které jsou nejčastěji ve školním stravování požadovány, jako bezlepková, bezmléčná, šetřící nebo diabetická.
Nejenom, že si ujasníte hlavní zásady těchto diet, ale dozvíte se i o vhodnosti základních potravin pro správný dietní jídelníček. Seznámíte se s technologickou úpravou a také s příklady pokrmů hodících se pro jednotlivá dietní omezení.
Termín: | 21.4.2023 |
Čas: | 8:30 |
Délka: | 120 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 28.4.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi