
Obsah kurzu:
Bezmasé pokrmy ve školní jídelně prakticky
Lektor: Mgr. Jana Broulíková
Obsah kurzu:
V současné době je kladen velký důraz na pravidelné zařazování bezmasých pokrmů ve školních jídelnách. Ne každý bezmasý pokrm je však vhodný pro dětského strávníka.
Chcete se naučit sestavovat bezmasé menu tak, aby odpovídalo současným trendům a zároveň bylo pro vaše strávníky nutričně hodnotné a vyvážené? Tak přesně pro vás je určen tento webinář.
Doplňující informace k rozsahu webináře - délka vysílání bude 75 minut přednáška + 15 minut diskuze. Promyslete vaše případné dotazy, připravte si je předem, tím ze školení vytěžíte více. Vaše otázky k tématu můžete následně psát paní lektorce do chatu.
Termín: | 19.5.2023 |
Čas: | 9:00 |
Délka: | 90 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 60 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 26.5.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi