Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Bylinky ve školním stravování
Obsah kurzu:

Bylinky ve školním stravování

Lektor: Mgr. Jana Broulíková
Obsah kurzu:

V tomto webináři se blíže seznámíte s bylinkami, které se hodí pro dochucení a zpestření pokrmů ve školních jídelnách, s jejich vlastnostmi a uplatněním v různých pokrmech.

 

Dozvíte se nejenom, které bylinky jsou citlivé na teplo a je vhodné je přidat až na konci tepelné úpravy a které naopak teplem svoje aroma ještě více rozvinou, ale například i to, které bylinky snižují nadýmavost a hodí se do luštěninových pokrmů, či které vhodně doplní pokrmy z ryb.

 

Termín:26.5.2023
Čas:9:00
Délka:60 min
Nutná účast pro osvědčení:50 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:2.6.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi