
Obsah kurzu:
Bylinky ve školním stravování
Lektor: Mgr. Jana Broulíková
Obsah kurzu:
V tomto webináři se blíže seznámíte s bylinkami, které se hodí pro dochucení a zpestření pokrmů ve školních jídelnách, s jejich vlastnostmi a uplatněním v různých pokrmech.
Dozvíte se nejenom, které bylinky jsou citlivé na teplo a je vhodné je přidat až na konci tepelné úpravy a které naopak teplem svoje aroma ještě více rozvinou, ale například i to, které bylinky snižují nadýmavost a hodí se do luštěninových pokrmů, či které vhodně doplní pokrmy z ryb.
Termín: | 26.5.2023 |
Čas: | 9:00 |
Délka: | 60 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 50 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 2.6.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi