Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž
Obsah kurzu:

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
  • Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?
  • Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?
  • Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?

 

Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.


Termín:10.10.2023
Čas:9:00
Délka:120 min
Osvědčení:ano
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:24.10.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi