
Obsah kurzu:
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
- Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?
- Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?
- Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?
Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.
Termín: | 10.10.2023 |
Čas: | 9:00 |
Délka: | 120 min |
Osvědčení: | ano |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 24.10.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi