Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum
Obsah kurzu:

Hygienické minimum

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:

Školíte pracovníky dle vnitřního předpisu opravdu ve stanovených intervalech? Provádíte o školení odpovídající záznam? Chcete odborného či dokonce certifikovaného školitele, který skutečně rozumí problematice školních jídelen? Pak jste tady správně!


Tento webinář připomene zásady osobní a provozní hygieny v hromadných stravovacích provozech i opatření významná při výrobě pokrmů. A to vše dle aktuálně platné legislativy!


Školení se můžete zúčastnit skupinově. A protože je online, nemusíte řešit zástup za zaměstnance.


Potvrzení, které vyžadují kontrolní orgány (osvědčení o proškolení z tzv. hygienického minima), obdrží každý absolvent e-kurzu.


Termín:10.10.2023
Čas:13:00
Délka:120 min
Osvědčení:ano
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:24.10.2023

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi