
Obsah kurzu:
Příprava jídelníčku prakticky
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Možná jste i vy mezi těmi, kterým zatím chybí pořádná praxe v sestavování jídelníčků. Tento webinář vám ukáže, jak na to.
Prakticky si v něm vyzkoušíte základní pravidla pro přípravu denních menu. Poskytne vám důkladný rozbor doporučené četnosti pokrmů podle Nutričního doporučení. A nejen to! Seznámíte se s tím, jak tato pravidla upřesňují a doplňují zkušené vedoucích školních jídelen základních, středních i mateřských škol.
Ukážeme si názorné a praktické postupy, jak sestavovat měsíční jídelníček s obědy a dodržet při tom četnost pokrmů. Obsah webináře nezapomene ani na přesnídávky a svačinky MŠ a na výběrové jídelníčky.
Termín: | 18.10.2023 |
Čas: | 8:30 |
Délka: | 120 min |
Osvědčení: | ano |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 25.10.2023 |
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi