
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář
Spotřební koš od začátku do konce
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář
Spotřební koš je závazná právní norma. Ale – opravdu se v něm vyznáte, opravdu problematice rozumíte? Víte, jak správně zařazovat suroviny do spotřebního koše? Jak odhalit chyby ve výpočtech? Jak je napravit?
Spotřební koš vede jasně k pestré a vyvážené stravě pro děti. Mějte ho v pořádku!
Na školení projdeme spotřební koš od začátku do konce a ukážeme si k němu vše podstatné:
- kdy ho počítat a kdy ne;
- jak stanovit správné výživové normy;
- podstatné informace pro správný výpočet (skladové údaje, princip “jak nakoupeno”, pevný podíl, principy zařazování potravin do skupin a používané koeficienty);
- jak hledat chyby ve výpočtu.
Seznámíme se rovněž s místy, která jsou ve výpočtu kritická, ukážeme si, k jakým omylům nejčastěji dochází a jak nedostatky napravit.
Délka vysílání: 240 minut
Časový program:
08:00-10:00 hod I. blok
13:00-15:00 hod II. blok
Termín: | 06.12.2023 |
Čas: | 8:00 |
Délka: | 240 min |
Osvědčení: | ano |
Nutná účast pro osvědčení: | 85 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 13.12.2023 |
Studijní materiály
Placená část
Studijní materiál
Doporučujeme si skripta stáhnout a popřípadě si je i vytisknout. Během webináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.
Webináře
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi