
Online školení 12. října 2023
Online školení 12.10.2023 od 8:00 hod do 11:30 hod
Důležité informace o online školení:
- Vstup zdarma pro všechny účastníky
- Každý účastník obdrží osvědčení o účasti na školení
- Po dobu 14 dnů budete mít k dispozici záznam
*Změna programu vyhrazena.
Program školení:
- Rozhovor s ředitelem školy, který několik měsíců působil zároveň i jako vedoucí školní jídelny
S Mgr. Tomášem Korelusem, ředitelem ZŠ Kaznějov
Na jedné škole působí ředitel, který současně zastával několik měsíců i pozici vedoucí školní jídelny.. Jak k tomu došlo? Jaké překážky musel na začátku překonat? Změnil se tím jeho pohled na školní jídelnu? Co vzkazuje ostatním ředitelům škol? Poslechněte si jeho příběh.
- Workshop od VIOLIFE PROFESSIONAL (UPFIELD)
S Davidem Smetanou, Culinary Advisorem Violife Professional
Téma: Jedno jídlo pro všechny… Aneb usnadněte si svou každodenní práci. Uvařit jeden pokrm, který mohou jíst strávníci bez potravinového omezení, ale i s ním...? Ukážeme vám, že je to možné!
- Spotřební koš a jak s ním pracovat
S Mgr. Alenou Strosserovou
Je pro vás spotřební koš nová záležitost? Nevadí, na začátku si krátce shrneme pravidla jeho plnění.
Jste v problematice spotřebního koše zběhlí? Přijďte si poslechnout, jak pracovat s potravinami při zařazování do správných skupin, podle čeho poznat, že zařazujeme správně, aby výsledek spotřebního koše byl objektivní.
Dozvíte se také, jak se vyvarovat nejčastějších chyb v zařazování do spotřebního koše.
Nebude chybět ani možnost klást otázky, na které se pokusíme v průběhu přednášky odpovědět. Do debaty se můžete zapojit prostřednictvím chatu.
- Workshop od AG FOODS
S Jiřím Jízdným jr., marketingovým ředitelem
Téma: Inovace ve 100% zpracování ovoce a zeleniny, hrachové nudličky a granulát – recepty a další novinky pro sezónu podzim/zima. Chcete nabídnout svým strávníkům v jídelně kvalitní a zdravé produkty? Zajímá vás inovativní produkt plný rostlinné bílkoviny? Připojte se k nám a objevte tyto novinky spolu s dalšími poklady na podzim/zimu.
- Diskuse nad novinkami v legislativě správné výrobní a hygienické praxe pro školní jídelny
S Ing. Lucií Janotovou, Ph.D .
Po delší době klidu se nám letos potkalo několik legislativních změn, které se dotknou i školních jídelen. Přijďte se zapojit do debaty nad aktuálními změnami v oblasti hygieny. Co pro vás znamenají a jak je aplikovat do praxe? Do debaty se můžete zapojit prostřednictvím chatu.
- Workshop od VIS Plzeň
S Janem Laubem a Lucií Hadačovou
Téma: Optimalizace stravovacího systému. Na našem workshopu se budeme věnovat důležitosti efektivního stravovacího systému, podíváme se na budoucnost normování a další klíčové aspekty, které vám pomohou ušetřit cenný čas při správě strávníků, plateb, příjmů a výdejů ve skladu a dalších administrativních úkonech.
- Jak na kalkulace cen jídel
S Lucií Hadačovou
Nejste si jistí, zda máte kalkulace cen jídel stanovené správně? Nevíte, jak správně ceny jídel nastavit? Vysvětlíme si základní principy kalkulací. Podíváme se na nejčastější chyby a problémy při nastavování cen jídel. Budeme online odpovídat na vaše dotazy.
- Workshop od DRANA
S Bc. Ilonou Špráchalovou
Téma: Polotovary" Svět stravování se neustále mění, a to i v oblasti personálního obsazení. Na tomto workshopu se dozvíte, jak ušetřit sílu a čas. Jaké polotovary jsou vhodné, a které ne? Vše najdete v našem rozhovoru s Bc. Ilonou Špráchalovou.
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR