
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel - videozáznam
Záznam webináře je z 28.5.2020.
Praktické postupy pro správné kalkulace jídel. Provozujete ve školní jídelně doplňkovou činnost? Nebo jenom výjimečně potřebujete prodat jídlo cizímu strávníkovi? Víte, jak si vyhledat ty správné údaje pro výpočet kalkulací jídel? Umíte z Vaší účetní dostat ty správné údaje, které pro kalkulace potřebujete, nebo chcete raději umět přečíst výsledovku a připravit si podklady pro kalkulace sami? Vše si ukážeme na názorných příkladech a reálných datech. Víte, jak správně určit a následně rozpočítat mzdové a režijní náklady mezi hlavní a doplňkovou činnost a správně tak stanovit cenu jídla? Chcete znát jednoduché a jasné postupy, které Vám pomohou obhájit Vaši kalkulaci před kontrolním orgánem? Na konkrétních modelových situacích si vše procvičíme v praktických příkladech.
Osvědčení není součástí záznamu webináře!
Délka vysílání: 90 minut
Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.
Stejné téma přednášel i lektor Ing. Vladimír Bureš - Kalkulace cen (studijní materiály jsou stejné).
Studijní materiály
Studijní materiál - prezentace I
Prezentace shrnují podstatná fakta ze semináře. Můžete si je stáhnout a popřípadě si je vytisknout.
Studijní materiál - pracovní listy
Slouží pro praktické úkoly - účastníci s nimi budou pracovat během přednášky (vyhledání dat, výpočty).
Materiály si můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Před webinářem si připravte pracovní listy, tužku a pokud je to možné i kalkulačku.
Video přednáška
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR