Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Hygienické minimum ve stravovacích službách

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

PRODEJ UKONČEN, slouží jen jako vstup pro dokončení testů.

 

Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro osoby pracující ve stravovacích provozech. Popisuje povinnosti, které tito pracovníci mají, a znalosti, které k tomu musí mít. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet. V případě úspěšného absolvování kurzu získá účastník osvědčení, prokazující, že rozsah jeho znalostí odpovídá požadavkům vyhlášky č. 490/2000.


Součástí kurzu: video, studijní sešit, závěrečný test


Délka videa: 90 min.

Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Obsahuje osnovu přednášky, shrnuje podstatná fakta z kurzu a umožňuje účastníkovi si zapisovat důležité informace z přednášky.

Video přednáška

Závěrečný test

Spustit ukázkový test
Na test máte 5 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 3 otázek ze 4.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi