Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam

Lektor: Mgr. Jana Petrová a Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Záznam webináře je z 9.6.2020.


Nejste si jistí správným zařazením surovin do spotřebního koše? Co třeba hrášek, sterilované fazole, ovocný jogurt či rostlinná „šlehačka“? Poradí vám Mgr. Jana Petrová, nutriční terapeut a Ing. Pavel Ludvík, znalec problematiky školních jídelen a spotřebního koše. Dozvíte se nejenom, jak správně zařazovat problematické suroviny, ale také si vyzkoušíte technické řešení online seminářů.

 

 

Délka vysílání: 30 minut 

Prosím, objednejte si záznam webináře pomocí tlačítka Objednat záznam. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.

Video přednáška

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi