
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Lektor: Mgr. Jana Petrová a Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Záznam webináře je z 9.6.2020.
Nejste si jistí správným zařazením surovin do spotřebního koše? Co třeba hrášek, sterilované fazole, ovocný jogurt či rostlinná „šlehačka“? Poradí vám Mgr. Jana Petrová, nutriční terapeut a Ing. Pavel Ludvík, znalec problematiky školních jídelen a spotřebního koše. Dozvíte se nejenom, jak správně zařazovat problematické suroviny, ale také si vyzkoušíte technické řešení online seminářů.
Délka vysílání: 30 minut
Prosím, objednejte si záznam webináře pomocí tlačítka Objednat záznam. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi