Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam

Lektor: Mgr. Jana Petrová a Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Záznam webináře je z 9.6.2020.


Nejste si jistí správným zařazením surovin do spotřebního koše? Co třeba hrášek, sterilované fazole, ovocný jogurt či rostlinná „šlehačka“? Poradí vám Mgr. Jana Petrová, nutriční terapeut a Ing. Pavel Ludvík, znalec problematiky školních jídelen a spotřebního koše. Dozvíte se nejenom, jak správně zařazovat problematické suroviny, ale také si vyzkoušíte technické řešení online seminářů.

 

 

Délka vysílání: 30 minut 
Cena: zdarma

Prosím, objednejte si záznam webináře pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup do videozáznamu Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.

Záznam je k dispozici 90 dní od aktivace.


Studijní materiály

Stáhnout

Dotazy z chatu

Během přednášky lektoři odpovídají na tyto dotazy. Jedná se o dotazy z chatu z 9.6.2020. 

Video přednáška

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi