Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Online konference hromadného stravování
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Online konference hromadného stravování

Lektor: Mgr. Alena Strosserová; Ing. Vladimír Bureš
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Online konference 24.11.2020 od 8:00 hod do 11:10 hod

 

Program konference:

08:00 - 08:15   Zahájení konference - Jídelny.cz

08:15 - 09:05   První konferenční blok

                          Kontrola finanční bilance – Ing. Vladimír Bureš

                          Informačně propagační vystoupení

                          Diskuse k přednášce

                          Přestávka

09:05 - 10:15   Druhý konferenční blok

                          Kontrola uzávěrky skladu a stravného - Ing. Vladimír Bureš

                          Informačně propagační vystoupení

                          Diskuse k přednášce

                          Přestávka

10:15 - 11:10   Třetí konferenční blok

                          Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků

                          – Mgr. Alena Strosserová

                          Informačně propagační vystoupení

                          Diskuse přednášce                          

              

 

Kontrola finanční bilance

Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.

Víte, že můžete finanční bilanci nechat kolísat v poměrně velkém rozsahu a nikdy ji nenulovat ani uměle k nule nepřibližovat? Dovedete takový postup obhájit před kontrolním orgánem? Je správné převést úsporu nebo provar do dalšího roku? Kdy finanční bilanci školní jídelny členit a nebo nečlenit po skupinách strávníků a proč? Kdy je třeba dělat více samostatných skladových výdejek? Ukážeme si jednoduchý a přitom dobře obhajitelný pohled na tuto problematiku, který Vám usnadní práci s finanční bilancí i související jednání s kontrolními orgány.

 

Kontrola uzávěrky skladu a stravného

Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.

Našli jste někdy chybu ve skladu či stravném až po několika měsících a pracně ji napravovali? Míváte starosti, zda jste uzávěrku provedli a odevzdali správně, zda jste nepřehlédli nějakou chybu? Nemohli jste se někdy shodnout s účetní, zda je chyba u vás nebo u ní? Na semináři se dozvíte, jak se ve školní jídelně neustále mění ekonomické hodnoty a jak na sebe navazují. Zjistíte, co je pro řádnou kontrolu uzávěrky důležité a na čem naopak vůbec nezáleží. Zjednodušíte si Vaše pracovní postupy. Ukážeme si základní principy velmi jednoduché, rychlé a přitom spolehlivé kontroly uzávěrky. Při využití získaných poznatků v praxi získáte během 10 minut jistotu, že máte uzávěrku provedenou správně a nebo objevíte každý rozpor ještě před tím, než uzávěrku odevzdáte. Po uzávěrce budete klidně spát – účetní Vám ve Vaší uzávěrce již žádnou chybu neobjeví.

 

Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků

Lektor: Mgr. Alena Strosserová – Městská část Praha 3, odbor školství

Zaměříme se na základní znalosti z oblasti pracovního práva potřebné k výběru a přijímání nových pracovníků školní jídelny: jaké náležitosti má mít pracovní smlouva, jak správně zařadit pracovníky do platové třídy a podle čeho určit platový stupeň, jaké požadavky jsou kladeny na kvalifikaci pracovníků, jakou roli při určování platového stupně hraje praxe. Jaké složky platu jsou nárokové, které nenárokové, kdy dochází ke změnám platu.

 

Cena: zdarma

 

Pro přihlášené účastníky před termínem 24. 11. 2020 bude záznam z online konference k dispozici po dobu 1 týdne.

Pro ostatní zájemce bude k dispozici záznam za poplatek 200 Kč.

Studijní materiály

Stáhnout

Speciální nabídka od Robot-Coupé (bonusový materiál)

Nabídka je platná od 1.9.2020 do 31.12.2020

Stáhnout

Recept - ZAS Mžany, a.s. (bonusový materiál)

Bramborové knedlíky plněné sumečkem ze Stračova

Stáhnout

Recept - Vodňanská drůbež, a.s. (bonusový materiál)

Kachní stehna se šťouchanými brambory s houbami

Stáhnout

Rational (bonusový materiál)

Jak investovat a šetřit provozní náklady na dalších 15 let?

Stáhnout

Nektar Natura (bonusový materiál)

Bezkontaktní čepování nápojů

Placená část

Professional support (bonusový materiál)

Akční nabídka pro účastníky konference.

 

Prosím, objednejte si vstup na online konferenci pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.

Webináře

Placená část

Online konference 24.11.2020 od 8:00 hod

Dotaz na lektory můžete do chatu zapsat hned po zpřístupnění webináře. Klikněte na tlačítko "Vstoupit" a dotaz pak zapište do chatovacího okna.

V den online konference klikněte na tlačítko "Vstoupit", jinak neuvidíte a neuslyšíte lektora, ani nebudete moci vkládat dotazy. Proveďte to nejpozději 10 minut před zahájením živého vysílání, aby bylo možno vyzkoušet kvalitu spojení a techniky, příp. vyřešit problémy. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi