
Online konference hromadného stravování
Online konference 24.11.2020 od 8:00 hod do 11:10 hod
Program konference:
08:00 - 08:15 Zahájení konference - Jídelny.cz
08:15 - 09:05 První konferenční blok
Kontrola finanční bilance – Ing. Vladimír Bureš
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
09:05 - 10:15 Druhý konferenční blok
Kontrola uzávěrky skladu a stravného - Ing. Vladimír Bureš
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
10:15 - 11:10 Třetí konferenční blok
Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků
– Mgr. Alena Strosserová
Informačně propagační vystoupení
Diskuse přednášce
Kontrola finanční bilance
Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.
Víte, že můžete finanční bilanci nechat kolísat v poměrně velkém rozsahu a nikdy ji nenulovat ani uměle k nule nepřibližovat? Dovedete takový postup obhájit před kontrolním orgánem? Je správné převést úsporu nebo provar do dalšího roku? Kdy finanční bilanci školní jídelny členit a nebo nečlenit po skupinách strávníků a proč? Kdy je třeba dělat více samostatných skladových výdejek? Ukážeme si jednoduchý a přitom dobře obhajitelný pohled na tuto problematiku, který Vám usnadní práci s finanční bilancí i související jednání s kontrolními orgány.
Kontrola uzávěrky skladu a stravného
Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.
Našli jste někdy chybu ve skladu či stravném až po několika měsících a pracně ji napravovali? Míváte starosti, zda jste uzávěrku provedli a odevzdali správně, zda jste nepřehlédli nějakou chybu? Nemohli jste se někdy shodnout s účetní, zda je chyba u vás nebo u ní? Na semináři se dozvíte, jak se ve školní jídelně neustále mění ekonomické hodnoty a jak na sebe navazují. Zjistíte, co je pro řádnou kontrolu uzávěrky důležité a na čem naopak vůbec nezáleží. Zjednodušíte si Vaše pracovní postupy. Ukážeme si základní principy velmi jednoduché, rychlé a přitom spolehlivé kontroly uzávěrky. Při využití získaných poznatků v praxi získáte během 10 minut jistotu, že máte uzávěrku provedenou správně a nebo objevíte každý rozpor ještě před tím, než uzávěrku odevzdáte. Po uzávěrce budete klidně spát – účetní Vám ve Vaší uzávěrce již žádnou chybu neobjeví.
Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků
Lektor: Mgr. Alena Strosserová – Městská část Praha 3, odbor školství
Zaměříme se na základní znalosti z oblasti pracovního práva potřebné k výběru a přijímání nových pracovníků školní jídelny: jaké náležitosti má mít pracovní smlouva, jak správně zařadit pracovníky do platové třídy a podle čeho určit platový stupeň, jaké požadavky jsou kladeny na kvalifikaci pracovníků, jakou roli při určování platového stupně hraje praxe. Jaké složky platu jsou nárokové, které nenárokové, kdy dochází ke změnám platu.
Cena: zdarma
Pro přihlášené účastníky před termínem 24. 11. 2020 bude záznam z online konference k dispozici po dobu 1 týdne.
Pro ostatní zájemce bude k dispozici záznam za poplatek 200 Kč.
Studijní materiály
Speciální nabídka od Robot-Coupé (bonusový materiál)
Nabídka je platná od 1.9.2020 do 31.12.2020
Recept - Vodňanská drůbež, a.s. (bonusový materiál)
Kachní stehna se šťouchanými brambory s houbami
Professional support (bonusový materiál)
Akční nabídka pro účastníky konference.
Prosím, objednejte si vstup na online konferenci pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.
Webináře
Online konference 24.11.2020 od 8:00 hod
Dotaz na lektory můžete do chatu zapsat hned po zpřístupnění webináře. Klikněte na tlačítko "Vstoupit" a dotaz pak zapište do chatovacího okna.
V den online konference klikněte na tlačítko "Vstoupit", jinak neuvidíte a neuslyšíte lektora, ani nebudete moci vkládat dotazy. Proveďte to nejpozději 10 minut před zahájením živého vysílání, aby bylo možno vyzkoušet kvalitu spojení a techniky, příp. vyřešit problémy. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.