O záznamu webináře
Záznam webináře je z 11.11.2020.
Potřebujete mít jistotu, že máte správně stanovené ceny v doplňkové činnosti? Víte, proč má cena obsahovat ziskovou přirážku, i když nemusí? Umíte správně stanovit mzdové i režijní náklady na 1 porci i v případech, kdy jídelna vytváří více obtížně porovnatelných produktů (obědy různých velikostí, svačiny, provoz bufetu, výroba polotovarů, pronájmy, atd.)? Tyto i další otázky ke kalkulacím budou zodpovězeny na řadě příkladů z praxe školních jídelen.
Osvědčení není součástí záznamu webináře!
Délka vysílání: 90 minut
Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.
Stejné téma přednášel i lektor Ing. Pavel Fencl – Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel (studijní materiály jsou stejné).
Délka: 90 min
Cena: 390 Kč