
Online konference hromadného stravování - videozáznam
Videozáznam z online konference 24.11.2020.
Program konference:
Zahájení konference - Jídelny.cz
První konferenční blok
Kontrola finanční bilance – Ing. Vladimír Bureš
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
Druhý konferenční blok
Kontrola uzávěrky skladu a stravného - Ing. Vladimír Bureš
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
Třetí konferenční blok
Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků
– Mgr. Alena Strosserová
Informačně propagační vystoupení
Diskuse přednášce
Kontrola finanční bilance
Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.
Víte, že můžete finanční bilanci nechat kolísat v poměrně velkém rozsahu a nikdy ji nenulovat ani uměle k nule nepřibližovat? Dovedete takový postup obhájit před kontrolním orgánem? Je správné převést úsporu nebo provar do dalšího roku? Kdy finanční bilanci školní jídelny členit a nebo nečlenit po skupinách strávníků a proč? Kdy je třeba dělat více samostatných skladových výdejek? Ukážeme si jednoduchý a přitom dobře obhajitelný pohled na tuto problematiku, který Vám usnadní práci s finanční bilancí i související jednání s kontrolními orgány.
Kontrola uzávěrky skladu a stravného
Lektor: Ing. Vladimír Bureš – Veřejná informační služba, spol. s r.o.
Našli jste někdy chybu ve skladu či stravném až po několika měsících a pracně ji napravovali? Míváte starosti, zda jste uzávěrku provedli a odevzdali správně, zda jste nepřehlédli nějakou chybu? Nemohli jste se někdy shodnout s účetní, zda je chyba u vás nebo u ní? Na semináři se dozvíte, jak se ve školní jídelně neustále mění ekonomické hodnoty a jak na sebe navazují. Zjistíte, co je pro řádnou kontrolu uzávěrky důležité a na čem naopak vůbec nezáleží. Zjednodušíte si Vaše pracovní postupy. Ukážeme si základní principy velmi jednoduché, rychlé a přitom spolehlivé kontroly uzávěrky. Při využití získaných poznatků v praxi získáte během 10 minut jistotu, že máte uzávěrku provedenou správně a nebo objevíte každý rozpor ještě před tím, než uzávěrku odevzdáte. Po uzávěrce budete klidně spát – účetní Vám ve Vaší uzávěrce již žádnou chybu neobjeví.
Co vše musí znát vedoucí školní jídelny ohledně přijímání nových pracovníků
Lektor: Mgr. Alena Strosserová – Městská část Praha 3, odbor školství
Zaměříme se na základní znalosti z oblasti pracovního práva potřebné k výběru a přijímání nových pracovníků školní jídelny: jaké náležitosti má mít pracovní smlouva, jak správně zařadit pracovníky do platové třídy a podle čeho určit platový stupeň, jaké požadavky jsou kladeny na kvalifikaci pracovníků, jakou roli při určování platového stupně hraje praxe. Jaké složky platu jsou nárokové, které nenárokové, kdy dochází ke změnám platu.
Osvědčení není součástí vieozáznamu!
Délka vysílání: 180 minut
Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.
Studijní materiály
Speciální nabídka od Robot-Coupé (bonusový materiál)
Nabídka je platná od 1.9.2020 do 31.12.2020
Recept - ZAS Mžany, a.s. (bonusový materiál)
Bramborové knedlíky plněné sumečkem ze Stračova
Recept - Vodňanská drůbež, a.s. (bonusový materiál)
Kachní stehna se šťouchanými brambory s houbami
Video přednáška
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR