
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - videozáznam
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Záznam webináře z 26. srpna 2021
- Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?
- Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?
- Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?
Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.
Délka vysílání: 120 minut
Záznam je k dispozici 20 dní.
Osvědčení není součástí záznamu.
Studijní materiály
Placená část
Studijní materiál
Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi