Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Základní požadavky na skladbu jídelníčků - 23.08.2021
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Základní požadavky na skladbu jídelníčků - 23.08.2021

Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 23. srpna 2021 od 12:30 hod

 

Nevíte, jak na jídelníček, nemáte zkušenosti s jeho sestavováním?  Webinář vám představí základní požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, požadavky nutriční, provozní, finanční apod. Seznámíte se, co k sestavování jídelníčku říká legislativa a Nutriční doporučení. Do jeho programu je zahrnut základní přehled  požadavků na pestrost stravy, na výběr vhodných potravin a receptur, na kombinaci příloh a polévek k hlavním pokrmům. Na konci webináře se seznámíte se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku - s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.

 

Délka vysílání: 120 minut 


Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy


Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi