Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Základní požadavky na skladbu jídelníčků
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Základní požadavky na skladbu jídelníčků

Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 23. srpna 2021 od 12:30 hod.

 

Nevíte, jak na jídelníček, nemáte zkušenosti s jeho sestavováním?

Webinář vám představí základní požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, požadavky nutriční, provozní, finanční apod. Seznámíte se, co k sestavování jídelníčku říká legislativa a Nutriční doporučení. Do jeho programu je zahrnut základní přehled  požadavků na pestrost stravy, na výběr vhodných potravin a receptur, na kombinaci příloh a polévek k hlavním pokrmům. Na konci webináře se seznámíte se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku - s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.

 

Délka vysílání: 120 minut 

Záznam bude k dispozici do 30. srpna 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy


Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál - obsahuje osnovu přednášky.

Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Placená část

Živé vysílání 23. srpna 2021 od 12:30 hod

Dotaz na lektora můžete do chatu zapsat již nyní. Klikněte na tlačítko "Vstoupit" a dotaz zapište do chatovacího okna.

V den semináře klikněte na tlačítko "Vstoupit", jinak neuvidíte a neuslyšíte lektora, ani nebudete moci vkládat dotazy. 

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi