
Hygienické minimum - 09.02.2021
KAPACITA KURZU JE NAPLNĚNÁ! Další termín je 02.03.2021, podrobnosti ZDE.
Živé vysílání 9. února 2021 od 13:00 hod
Přijďte si připomenout:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19, včetně zpřísněných hygienických požadavků.
Délka vysílání: 90 minut
Účastí na živém vysílání získá objednaný účastník webináře osvědčení.
Studijní materiály
Studijní materiál - obsahuje osnovu přednášky.
Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.
Webináře
Živé vysílání 9. února 2021 od 13:00 hod
Dotaz na lektora můžete do chatu zapsat hned po zpřístupnění webináře. Klikněte na tlačítko "Vstoupit" a dotaz pak zapište do chatovacího okna.
V den semináře klikněte na tlačítko "Vstoupit", jinak neuvidíte a neuslyšíte lektora, ani nebudete moci vkládat dotazy. Proveďte to nejpozději 10 minut před zahájením živého vysílání, aby bylo možno vyzkoušet kvalitu spojení a techniky, příp. vyřešit problémy. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.