Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Hygienické minimum pro vedoucí pracovníky

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D., Mgr. Jiří Plzák
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro vedoucí pracovníky stravovacích provozů.


Oživíte si povinnosti z příslušné legislativy a znalosti, které musí stravovací provoz dodržet. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet.


V případě úspěšného absolvování kurzu získá účastník osvědčení prokazující, že rozsah jeho znalostí odpovídá požadavkům vyhlášky č. 490/2000.

 

Součástí kurzu: video, studijní materiál, závěrečný test

 

Délka videa: 110 min.


Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.


Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Obsahuje osnovu přednášky, shrnuje podstatná fakta z kurzu a umožňuje účastníkovi si zapisovat důležité informace z přednášky.

Video přednáška

Závěrečný test

Spustit ukázkový test
Na test máte 5 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 3 otázek ze 4.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi