
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Označování pokrmů aneb co vše a jak psát na jídelní lístek - videozáznam
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Videozáznam ze 7. dubna 2021
Dodržujete všechny zákonné normy jak strávníky informovat o pokrmech na jídelním lístku?
Víte jak:
- správně značit pokrmy?
- správně informovat o alergenech?
- vhodně informovat spotřebitele o datu použitelnosti?
Musí se značit množství pokrmu?
Chcete si ověřit, že vše výše uvedené zveřejňujete svým strávníkům správně! Objednejte si tento videozáznam.
Délka vysílání: 20 minut
Osvědčení není součástí webináře, ani videozáznamu!
Prosím, objednejte si vstup pomocí tlačítka Objednat videozáznam. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.
Video přednáška
Recenze zboží
Vše srozumitelně a jasně vysvětleno.
Doba výkladu byla dostačující.
Hana D.
SPŠS a OA Kladno
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi