Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 14.04.2021
Obsah kurzu:
Studijní materiál

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 14.04.2021

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál

Živé vysílání 14. dubna 2021 od 8:00 hod

  • Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?
  • Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?
  • Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?

 

Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.

 

Délka vysílání: 120 minut 


Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál - obsahuje osnovu přednášky.

Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi