Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Základní požadavky na skladbu jídelníčků - videozáznam
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Základní požadavky na skladbu jídelníčků - videozáznam

Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška

Záznam webináře z 20. ledna 2021

 

Nevíte, jak na jídelníček, nemáte zkušenosti s jeho sestavováním?  Webinář vám představí základní požadavky na jídelníček z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, požadavky nutriční, provozní, finanční apod. Seznámíte se, co k sestavování jídelníčku říká legislativa a Nutriční doporučení. Do jeho programu je zahrnut základní přehled  požadavků na pestrost stravy, na výběr vhodných potravin a receptur, na kombinaci příloh a polévek k hlavním pokrmům. Na konci webináře se seznámíte se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku - s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.

 

Délka vysílání: 120 minut 

Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.

Osvědčení není součástí záznamu webináře! 



Studijní materiály

Video přednáška

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi