
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket - videozáznam
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Záznam webináře z 10. února 2021
Určitě i vy používáte nové potravinářské výrobky, k jejichž zařazení do spotřebního koše neexistuje žádný návod ani doporučení. Jedinou cestou je prozkoumat informace o složení na obalech a zařadit výrobek podle nich. Webinář vám tomu poskytne všechny potřebné informace. V krátkém úvodu se seznámíte s tím, které informace z obalů mají význam pro výpočet spotřebního koše a které lze pominout. Pak se už vše bude vysvětlovat na etiketách desítek méně obvyklých potravinářských výrobků, které jídelny objednávají pro přípravu jídel.
Délka vysílání: 90 minut
Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.
Osvědčení není součástí záznamu webináře!
Studijní materiály
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi