
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Označování pokrmů na jídelním lístku - videozáznam
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář
Záznam webináře z 23. dubna 2021.
Jak správně značit pokrmy. Co je to falšování a jak se ho můžete dopustit. Jak uvádět názvy pokrmů a které dovětky (např. čerstvý, domácí) je možné použít? Jak správně informovat o alergenech?
Chcete si ověřit, že vše zveřejňujete svým strávníkům správně! Objednejte si tento webinář.
Délka vysílání: 90 minut
Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.
Osvědčení není součástí záznamu webináře!
Studijní materiály
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi