Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Označování pokrmů na jídelním lístku - videozáznam
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář

Označování pokrmů na jídelním lístku - videozáznam

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Webinář

Záznam webináře z 23. dubna 2021.

 

Jak správně značit pokrmy. Co je to falšování a jak se ho můžete dopustit. Jak uvádět názvy pokrmů a které dovětky (např. čerstvý, domácí) je možné použít? Jak správně informovat o alergenech?

 

Chcete si ověřit, že vše zveřejňujete svým strávníkům správně! Objednejte si tento webinář.

 

Délka vysílání: 90 minut 

Záznam je k dispozici 20 dní od aktivace.

 

Osvědčení není součástí záznamu webináře!




Studijní materiály

Video přednáška

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi