Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum - 12.05.2021
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Hygienické minimum - 12.05.2021

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 12. května 2021 od 13:00 hod

Kapacita je naplněná. Další webinář vysíláme 26. května od 13:00 hod nebo 8. června 2021 od 8:30 hod.


Přijďte si připomenout:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19, včetně zpřísněných hygienických požadavků. 

 

Délka vysílání: 90 minut 

Účastí na živém vysílání získá objednaný účastník webináře osvědčení.


Technické požadavky a často kladené dotazy.


Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál - obsahuje osnovu přednášky.

Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Placená část

Živé vysílání 12. května 2021 od 13:00 hod

Dotaz na lektora můžete do chatu zapsat hned po zpřístupnění webináře. Klikněte na tlačítko "Vstoupit" a dotaz pak zapište do chatovacího okna.

V den semináře klikněte na tlačítko "Vstoupit", jinak neuvidíte a neuslyšíte lektora, ani nebudete moci vkládat dotazy. Proveďte to nejpozději 10 minut před zahájením živého vysílání, aby bylo možno vyzkoušet kvalitu spojení a techniky, příp. vyřešit problémy. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi