Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum - 08.06.2021
Obsah kurzu:

Hygienické minimum - 08.06.2021

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:

Živé vysílání 8. června 2021 od 8:30 hod


Přijďte si připomenout:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19, včetně zpřísněných hygienických požadavků. 

 

Délka vysílání: 90 minut 

Účastí na živém vysílání získá objednaný účastník webináře osvědčení.


Technické požadavky a často kladené dotazy.


Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi