
Obsah kurzu:
Hygienické minimum - 08.06.2021
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Živé vysílání 8. června 2021 od 8:30 hod
Přijďte si připomenout:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19, včetně zpřísněných hygienických požadavků.
Délka vysílání: 90 minut
Účastí na živém vysílání získá objednaný účastník webináře osvědčení.
Technické požadavky a často kladené dotazy.
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu | Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 731 331 095 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi