Používáme cookies.
Pokračovat
Více informací
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Registrace
Přihlášení
Menu
Zpět na portál
Elektronické kurzy
Hygienické minimum
Kurz pro nové vedoucí školních jídelen
Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ
HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů
Teorie a praxe spotřebního koše
Tvorba jídelníčků aneb jak plnit spotřební koš a přesto vařit pestré a atraktivní pokrmy
Prodloužení aktivace elektronického kurzu
Webináře
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 14.04.2021
Vydáno #2 pro školní jídelny - 15.04.2021
Označování pokrmů na jídelním lístku - 23.04.2021
Úspěšná komunikace školní jídelny - 27.04.2021
Hygienické minimum - 12.05.2021
Vydáno #3 pro školní jídelny - 13.05.2021
Novinky ve stravování zaměstnanců škol a školských zařízení - 19.05.2021
Odpady ve školní jídelně - nový zákon o odpadech - 21.05.2021
Školní stravování – financování a právní předpisy - 25.05.2021
Hygienické minimum - 26.05.2021
Bezmasé pokrmy ve školní jídelně prakticky - 28.05.2021
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 03.06.2021
Hygienické minimum - 08.06.2021
Alergeny ve stravovacích provozech - 08.06.2021
Vydáno #4 pro školní jídelny - 10.06.2021
Hygienické minimum - 17.03.2021
Hygienické minimum - 07.04.2021
Označování pokrmů aneb co vše a jak psát na jídelní lístek - 07.04.2021
Školní stravování – financování a právní předpisy - 08.04.2021
Záznamy webinářů
Vydáno #1 pro školní jídelny - videozáznam
Základní požadavky na skladbu jídelníčků - videozáznam
Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket - videozáznam
Povinnosti školní jídelny - videozáznam
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel - videozáznam
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Kurz dietního stravování pro školní jídelny - videozáznam
HACCP aneb máte kritické body správně? - videozáznam
Sestavujeme funkční personální obsazení školní kuchyně - videozáznam
Řízení školní jídelny - videozáznam
Kalkulace cen - videozáznam
Online konference hromadného stravování - videozáznam
Návody
Výběr
Kontaktní údaje
Dokončení objednávky
Přihlaste se
Pokud máte účet, stačí se přihlásit. Pokud ne, vytvoříme Vám ho v rámci této objednávky.
Objednávaný kurz
Hygienické minimum
Cena: 390 Kč / osobu
Nakupuji na firmu
IČO:
IČO:
Dohledat v ARES dle IČO
Automatické předvyplnění údajů z Registru ekonomických subjektů Ministerstva vnitra
DIČ:
Dohledat v ARES dle IČO
Automatické předvyplnění údajů z Registru ekonomických subjektů Ministerstva vnitra
Plátce DPH
Obchodní jméno:
Účastník kurzu
- nebude součástí dokladu
Fakturační adresa
Titul před jménem:
Jméno:
Příjmení:
Titul za jménem:
Telefon:
E-mail:
Ulice a č.p.:
Obec:
PSČ:
Stát:
Další účastníci kurzu pro hromadnou objednávku
Vytvoření registrace
Uživatelské jméno je e-mail uvedený v této objednávce a zde si zvolte svoje heslo.
Přihlašovací údaje si zapamatujte
, jsou důležité pro vstup do elektronických kurzů.
Zvolte si svoje heslo:
Heslo ještě jednou:
Pokračovat v objednávce
Výběr
Kontaktní údaje
Dokončení objednávky
Shrnutí před objednáním
Fakturační adresa
Kontaktní údaje
E-mail:
Telefon:
Souhlasím s
obchodními podmínkami
Opravit údaje
Potvrdit objednávku
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu |
Tým Jídelny.cz
|
Informace o inzerci
|
Zásady ochrany soukromí
|
ISSN 1805-7209
|
Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 731 331 095 | E-mail:
info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi