Přeskočit na obsah
1000 teplých a studených jídel + CD
1000 teplých a studených jídel + CD
1000 teplých a studených jídel + CD

1000 teplých a studených jídel + CD

Uspořádal: Miloslav Melichar

Není skladem
392 Kč
392 Kč bez DPH

Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, včetně CD s recepturami.
Úvodní část obsahuje 80 polévek málo známých a využívaných – včetně polévek ovocných a studených. Následují jídla z vepřového a hovězího masa, dále z mas mletých a drobů, jež jistě rozšíří sortiment jídelníčků. Novinkou je zařazení masa sojového, jehož využití má své místo v každé moderní kuchyni.
Rozsáhlou pasáží je příprava jídel z masa drůbežího a krůtího, jež jsou vítaná na našem jídelníčku jak pro své vlastnosti dietetické a chuťové, tak pro nepřehlédnutelný malý nárok na energetickou spotřebu a pracnost při úpravě.
Závěrečná pasáž obsahuje přípravu zeleninových jídel, jež odpovídá i současným nárokům na jídla bezmasá.

Součástí je CD, které nabízí nejen kompletní knihu, vyhledávání jídel podle rejstříku, ale i využití software pro skladovou evidenci, včetně kalkulace cen, tvorbu jídelního lístku s jeho vytisknutím apod.

Autor: Miloslav Melichar
Počet stran: 487
Rok vydání: 2003
Součástí je CD: vyhledávání jídel podle rejstříku; SW pro skladovou evidenci, včetně kalkulace cen, tvorbu jídelního lístku s jeho vytisknutím apod.

Počet stran:487
Rok vydání:2003