Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka pro hromadné stravování
Ilustrační foto
Ukázka
Počet stran: 425
Formát: B5
Vazba: V2
Rok vydání: 2014 (1. vydání)
ISBN: 978-80-7418-208-2

Potravinářské zbožíznalství

Technologie potravin

Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv
Cena: 450 Kč Do košíku

Kniha Potravinářské zbožíznalství je určena pro zájemce z řad spotřebitelů i jako studijní materiál pro studenty středních a vysokých škol zaměřených na potraviny a výživu.
Může být dobrým zdrojem informací pro pracovníky ve státní správě, státních kontrolních orgánech resortů zemědělství i zdravotnictví, pro lékaře, jejichž specializace souvisí s výživou, nutričním terapeuty, výživové poradce i výrobce a distributory potravinářského zboží.

Text knihy je rozdělen do 4 částí:

  • Kapitoly 1 - 6 pojednávají o potravinářské legislativě
  • Kapitoly 7 - 10 se zabývá kvalitou potravin a její kontrolou
  • Kapitoly 11 - 43 popisují potravinářské výrobky seřazené podle příslušných komodit
  • Kapitoly 44 - 45 pojednávají o inovacích v potravinářském průmyslu a shrnují zásady správné výživy

 

 

 

 

 

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi