Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Články v kategorii Komunikace

Kategorie článků:


Jak motivovat zaměstnance k práci

8.6.20206820Jiří Vlček
Víte, jak motivovat své zaměstnance k práci a vyšším výkonům? Jak to udělat, aby každý dělal to, co má? Aby plnil své úkoly svědomitě a včas? Vše podstatné se dozvíte v našem článku. Ten vám ukáže několik významných zásad, které mají na motivaci zaměstnanců zásadní, avšak často podceňovaný vliv.

Jak v pohodě přežít čas karantény

27.4.20208200Lenka Rašticová, Radana Večeřová
Aktuální situace je plná zákazů, život je značně omezený, nevíme, co bude dál. Nejistota zůstává: není jasné, kdy budou školní jídelny otevřeny, jak se bude vařit a vydávat strava. Jak ustát toto období a přitom zůstat v psychické pohodě? Seznamte se s několika recepty, jak na to.

Jak při jednání s ředitelem dosáhnout svého

26.2.20208050Redakce Jídelny.cz
Jednat s nadřízeným je vždy složité a dosáhnout svého je ještě složitější. Víte, jak při jednání se svým nadřízeným postupovat a čeho se vyvarovat, abyste byli v rozhovoru úspěšní a dosáhli svých cílů? Pomůže vám s tím dnešní článek.

Jak mluvit se svým ředitelem efektivně

9.12.20198420Jiří Vlček
Jaký vztah máte se svým nadřízeným? Umíte s ním efektivně komunikovat? Ze zkušeností víme, že jednání s nadřízeným bývají někdy velmi složitá. Přečtěte si dnešní článek, který vám poradí, jak postupovat, aby vaše komunikace byla co nejúčinnější.

Ředitel, který kryje vedoucí záda

4.12.201912110Pavel Ludvík
Ředitelé škol se o školní jídelny příliš nestarají a většinou nerozumějí problémům, které musí vedoucí školních jídelen řešit. Znáte to také? V článku vám přinášíme důkaz, že výjimky existují. Přečtěte si rozhovor s panem ředitelem, který školní jídelně věnuje velkou pozornost, rozumí jí a hlavně za ní stojí.

Jak motivovat kuchařky v 17 příkladech (2)

26.9.201814360Pavel Ludvík
Pokračujeme v ukázkách, jak vedoucí některých jídelen a ředitelé škol dokáží motivovat kuchařky k plnění nových požadavků a nových pracovních úkolů. Nemají k dispozici potřebné finanční prostředky, a tak využívají jiných postupů. Využijte jejich zkušenosti.

Jak motivovat kuchařky v 17 příkladech (1)

24.9.201816940Pavel Ludvík
Kuchařky ve školních jídelnách toho musí zvládnout čím dál víc. Jak je ale motivovat, když jejich platy jsou velmi nízké a volných pracovních míst je mnoho. V některých školách to umějí i bez peněz. Přečtete si příklady, jak na to.

Jak se úspěšně bránit nátlaku šéfa

27.11.201725730Zdenko Knižka
Nátlak nadřízeného. Všichni to známe. Jak se mu bránit? Jak odmítat přidávání dalších a dalších úkolů, výzvy k porušování předpisů, jak reagovat na nespravedlivě stanovené platy? Přečtěte si tento článek, abyste věděli, jak na to.

Rodiče, učitelé a školní jídelna

4.5.201730741Pavel Ludvík
Rodiče a učitelé představují velkou skupinu lidí, která by mohla jídelnám v jejich snaze naučit děti zdravě jíst velmi pomoci. Někteří však toto úsilí spíš kazí. Jak vedoucí jídelen takové případy řeší? Přečtěte si pár příběhů z praxe.

Vyjednávání s ředitelem prakticky

19.9.201632433Pavel Ludvík
Diskuse s ředitelem o provozu jídelny, o platech, o zástupech bývají někdy náročné, ale vhodným postupem a argumenty se dá mnohého dosáhnout. Přečtěte si následující příběh: podobnosti s některými situacemi z vaší jídelny nejsou zcela náhodné.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi