Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam. Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie podle kategorií, v souladu s vlastními preferencemi.
Technické cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány.
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu.
Reklamní cookies
Reklamní cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Tyto informace neslouží k identifikaci Vaší osoby.
Kuchařské soutěže se pořádají i pro jídelny. Nevěříte? Rádi se s vámi podělíme o zážitky z takové soutěže, které nám poslala jedna malá jídelna v mateřské školce.
1. ročník veletrhu G+H se konal v Brně ve dnech 20-23.5.2003. Zaměření na gastronomii, hotelové služby a veřejné stravování slibovalo mnoho užitečných informací i pro školní a závodní jídelny.
Na jaře se již po mnoho let koná v Hradci Králové Gastro Hradec - jedna z největších přehlídek a kuchařských soutěží v České republice. A nejinak tomu bylo letos. Gastro Hradec se za poslední léta stalo již pojmem.
Umíte vařit? Jistě, vždyť pracujete ve školní nebo závodní jídelně. Možná tam pracují i učni. Co ale děti? Myslíte si, že také umí vařit. Následující reportáž nás zavádí do světa malých kuchařů.