Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Kurzy pro nové vedoucí školních jídelen

Školní jídelna je komplexní provoz, který se dá přirovnat k výrobnímu závodu, a pozice vedoucí stravovacího provozu k jeho řediteli.

Čeká vás změna na pozici vedoucí školní jídelny?

  • Chcete mít jistotu, že strávníci nepoznají žádnou změnu?
  • Potřebujete, aby personál mohl dál pracovat v klidu a pohodě?
  • Chcete zajistit, aby si Váš nadřízený o jídelnu nemusel dělat starosti?

Máme pro Vás řešení: Naučíme nastupující vedoucí vše, co potřebuje vědět pro převzetí jídelny a první měsíce ve funkci vedoucí. Provedeme ji bezpečně možnými nástrahami provozu.

Úvodní kurz pro nově nastupující vedoucí školních jídelen

  • Co to je školní jídelna
  • Co je důležité nezanedbat při převzetí jídelny
  • Hygiena a bezpečnost stravovacího provozu – na co se zaměřit
  • Kontrola ekonomiky provozu
  • Jak na řízení školní jídelny
  • Co to je kvalita stravovacího provozu
  • Nejdůležitější legislativa pro stravovací provozy

Kurz je dvoudenní v celkovém rozsahu 12 hodin. Cena kurzu činí 3900 Kč vč. DPH, je v ní zahrnuto občerstvení,  obědy a učební text.

Stáhněte si leták k úvodnímu kurzu

Reference účastníků

Termíny na rok 2019:

15.-16. ledna 2019 Brno

16.-17. ledna 2019 Praha

Podrobnosti o akci a přihlášky.

Navazující kurzy pro pokročilé

  • Manažerské minimum vedoucí školní jídelny
  • Správná výrobní a hygienická praxe a HACCP
  • Spotřební koš
  • Efektivní využití programů VIS pro začátečníky/pokročilé
  • Individuální kurzy na klíč

Seznamte se s obsahem kurzů pro pokročilé.

Pozor! Navazující kurzy nejsou pro úplné začátečníky. Je vhodné za sebou mít alespoň půl roku práce v pozici vedoucí stravovacího provozu.

Lektoři kurzů 

 

Vladimír BurešIng. Vladimír Bureš: Dříve 10 let výzkumný pracovník, nyní již 26 let úspěšně řídí středně velkou SW firmu. V posledních 10 letech sám absolvoval 79 seminářů, školení a kurzů. Po celou svou profesní kariéru se osobně věnuje školení pracovníků, posledních 9 let především v oblasti ekonomiky a managementu ve školství a ve školním stravování.

 

 

Lucie JanotováIng. Lucie Janotová, Ph.D.: Od střední školy studium zaměřené na kvalitu a bezpečnost potravin a hygienu v potravinářských provozech. Předsedkyně Asociace společného stravování ČR. Je autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů. Svou lektorkou činnost staví nejen na získaných znalostech, ale hlavně na praktických zkušenostech ze stravovacích provozů. Její přednášky jsou zaměřené na hygienu a bezpečnost potravin.

 

Pavel Ludvík

Ing. Pavel Ludvík: Původně programátor software pro stravovací provozy a lektor kurzů PC. Od roku 2002 šéfredaktor portálu Jídelny.cz a autor cca 400 článků na téma školní stravování, školní jídelny, výživové normy pro školní stravování. Autor elektronického kurzu Teorie a praxe spotřebního koše. Vedoucí týmů, které připravily knihy Receptury ze soutěží školních jídelen (2015) a Bezmasé nesladké pokrmy (2016). Od roku 1990 pravidelně přednáší a vede kurzy zaměřené na kvalitu školního stravování.

 

 

Jiří PlzákMgr. Jiří Plzák: Od roku 2003 je členem týmu Jídelny.cz, od roku 2007 je ředitelem společnosti. Absolvoval několik desítek seminářů a školení. Od roku 2004 sám aktivně přednáší, zabývá se zejména tématy jako hygiena ve školním stravování, HACCP, kvalita školního stravování, dietní stravování ve školách, spotřební koš a legislativa ve školním stravování.

 

 

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi