Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Zapečená zelenina

13.6.2003 Marie Zachová

Suroviny:

Na 10 porcí (váhy v g) : mražená zeleninová směs 1300, nebo čerstvá - květák, brokolice, hrášek, fazolky, mrkev - očištěná 1300, cibule (120) 100, vejce 6 ks, sůl 20, olej 100, mléko 45

Postup:

Zeleninu osolíme a podusíme na oleji. Podušenou zeleninu rozprostřeme na vymazaný a vysypaný pekáč a zalijeme rozšlehanými vejci v mléce. Pečeme dorůžova. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi