Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Nákyp sýrový

30.1.2008 Marieta Baliková

Druh potraviny

Na 1 porci

sýr Eidam

100 g

hladká mouka

10 g

mléka

50 ml

vejce

1/5 ks

podle potřeby sůl

 

Na pekáč:

 

strouhanka, máslo

 

 

Technologický postup:
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši. Do vychladlé vmícháme sůl, žloutky, strouhaný sýr, sníh z bílku. Těsto přendáme na vymaštěný a vysypaný pekáč a ve vodní lázni pečeme 25 až 30 min.

(Bezezbytková dieta)


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi