Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Nákyp sýrový

30.1.2008 Marieta Baliková

Druh potraviny

Na 1 porci

sýr Eidam

100 g

hladká mouka

10 g

mléka

50 ml

vejce

1/5 ks

podle potřeby sůl

 

Na pekáč:

 

strouhanka, máslo

 

 

Technologický postup:
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši. Do vychladlé vmícháme sůl, žloutky, strouhaný sýr, sníh z bílku. Těsto přendáme na vymaštěný a vysypaný pekáč a ve vodní lázni pečeme 25 až 30 min.

(Bezezbytková dieta)


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi