Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Knedlík tvarohový

30.1.2008 Marieta Baliková

Druh potraviny

Na 1 porci

tvaroh měkký

200 g

krupice

40 g

strouhanka

20 g

vejce

½ ks

mléko podle potřeby

 

sůl

 

máslo na ubrousek

 

 

Technologický postup:
Tvaroh zpracujeme s krupicí, strouhankou, vejcem a solí, podle potřeby použijeme mléko. Těsto zabalíme do vyždímaného a máslem potřeného ubrousku, konce uvážeme a vaříme jako houskový knedlík.

(Bezezbytková dieta)


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi