Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Nákyp krupicový s ovocem

30.1.2008 Marieta Baliková

Druh potraviny

Na 1 porci

krupice

100 g

mléko

300 ml

cukr

30 g

vejce

½ ks

máslo

15 g

jablka

150 g

vanilkový cukr

 

skořice

 

máslo na pekáč

 

 

Technologický postup:
Máslo utřeme s cukrem a žloutky, přidáme prochladlou krupicovou kaši a sníh z bílku. Na vymaštěný pekáč navrstvíme kaši a nastrouhaná jablka a upečeme ve vodní lázni.

(Bezezbytková dieta)

 

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi