Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Bulgurový pilaf se sumečkem

Bulgurový pilaf se sumečkem
Počet osob:  
Hmotnost 1 porce g/ml: 0 / z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g) I. kategorieII. kategorie III. kategorie
HrubáČistá HrubáČistáHrubá Čistá
Filety ze sumečka afrického70070080080010001000
Cibule červená10595120108150135
Olej rostlinný70708080100100
Bulgur Lagris350350400400500500
Zeleninový bujón Podravka Natura 151518182222
Rajčata loupaná celá Podravka105105120120150150
Zelená paprika140119160136200170
Natura přísada do jídel Podravka141416162020
Sůl Lagris3,53,54455
Pepř černý mletý Podravka0,70,70,80,811

Popis:

Technologický postup:

Sumečka nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme i s masem na oleji, po chvilce přidáme bulgur a podlijeme předem připraveným bujónem dle návodu na obalu. Poté přidáme na proužky nakrájenou papriku, loupaná rajčata nakrájená na čtvrtiny, ochutíme Podravka přísadou, pepřem. Bulgurovou směs přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Dle potřeby doléváme vodou.
Podáváme teplé, můžeme ozdobit pažitkou.

Poznámka:

Alergeny: 1,4,9
Stopy: 1,3,7
 

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi