Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Zeleninový salát s ajvarem a kousky sumečka

Zeleninový salát s ajvarem a kousky sumečka
Počet osob:  
Hmotnost 1 porce g/ml: 100 / z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g) I. kategorieII. kategorie III. kategorie
HrubáČistá HrubáČistáHrubá Čistá
Paprika žlutá140119160136200170
Okurka salátová140133160152200190
Cherry rajčata105105120120150150
Olivy černé353540405050
Olivy zelené353540405050
Cibule červená353140365045
Balkánský sýr70708080100100
Podravka Natura - přísada do jídel77881010
Ajvar jemný Podravka70708080100100
Olivový olej2,12,12,42,433
Filety ze sumečka afrického140140160160200200
Olej212124243030

Popis:

Technologický postup:

Papriky a okurku nakrájíme na kostičky, cherry rajčata a olivy na poloviny, červenou cibuli na proužky a balkánský sýr na menší kostičky. Vložíme do mísy, ochutíme Podravka přísadou Natura, přidáme ajvar, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Filety ze sumečka nakrájíme na menší kousky a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Vychladíme a vmícháme do hotového zeleninového salátu.
Podáváme chlazené.

Poznámka:

Alergeny: 4, 7, 9
 

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi