Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování
Tabbouleh s grilovaným sumečkem

Tabbouleh s grilovaným sumečkem

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka - Lagris a.s.
Počet porcí: 10
Hmotnost 1 porce g/ml: 0
z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g)
I. kategorie
II. kategorie
III. kategorie
Hrubá
Čistá
Hrubá
Čistá
Hrubá
Čistá
Celozrnný couscous Podravka
420
420
480
480
600
600
Čerstvá petrželka
70
53
80
60
100
75
Šťáva ze 2 citrónů
14
11
16
12
20
15
Filet ze sumečka afrického
700
700
800
800
1000
1000
Sůl Lagris
3,5
3,5
4
4
5
5
Pepř černý mletý Podravka
0,7
0,7
0,8
0,8
1
1
Olivový olej
35
35
40
40
50
50

Popis:

Technologický postup:

Couscous připravíme podle návodu na obale a vychladíme. Petrželku si nakrájíme nadrobno a smícháme s vychladlým couscousem. Přidáme nasekanou mátu a zakápneme šťávou z obou citrónů. Filet ze sumečka nakrájíme na jednotlivé porce osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran do zlatova.
Při podávání sumečka poklademe na tabbouleh.

Poznámka:

Alergeny: 1, 4

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.