
a proto může obsahovat již neaktuální informace.
Nenechte si ujít zajímavou jarní akci, kterou pro vás připravila Asociace společného stravování ve spolupráci s firmou VIS Plzeň. V květnu 2016 proběhne již šestý z řady úspěšných seminářů Řízení školní jídelny, tentokrát na téma „HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů“.
Tradiční jednodenní semináře proběhnou ve čtyřech velkých městech republiky a opět budou začínat zajímavou diskuzí a řešením dotazů vás účastníků.
Obsah
Vlastní semináře budou zaměřeny na problematiku kritických bodů ve stravovacích provozech. Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému. Problematikou HACCP vás provede Ing. Lucie Janotová, PhD.
Přehled seminářů a podmínky účasti
Místo | Datum |
Plzeň | 9.5.2016 |
Praha | 10.5.2016 |
Brno | 12.5.2016 |
Ostrava | 13.5.2016 |
Semináře jsou určeny nejen pro členy ASPOS. Cena 1.460 Kč, cena pro členy ASPOS 960 Kč.
Pokud chcete mít systém HACCP v souladu s aktuálními předpisy, rozhodně navštivte seminář ASPOS.