Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Dodatečná školení hygienického minima v  Ostravě

9.1.2018 3771 0 Redakce Jídelny.cz
Z důvodu velkého zájmu o kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře, který je součástí školení Nové trendy v moderním vaření, byl kromě Brna přidán další kurz také v Otrokovicích a Ostravě. Využijte této mimořádné příležitosti!
Článek byl zveřejněn před více než 1 rokem,
a proto může obsahovat již neaktuální informace.

Součástí probíhajících školení Nové trendy v moderním vaření je i kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně, v Otrokovicích a Ostravě jsou tyto kurzy zcela obsazeny a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že v obou městech uspořádají kurz ještě jednou.

Organizační pokyny ke kurzu v Brně

Kurz Hygienické minimum proběhne ve středu a čtvrtek 7. a 8. února 2018 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno. Vstupné činí 560 Kč.

Organizační pokyny ke kurzu v Otrokovicích

Kurz Hygienické minimum proběhne v úterý 20. února 2018 v čase 9:15 – 11:00 v učebně SPŠ, školní jídelny, tř.Tomáše Bati 1266, Otrokovice. Vstupné činí 560 Kč.

Organizační pokyny ke kurzu v Ostravě

Kurz Hygienické minimum proběhne v úterý 13. března 2018 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy, Fr. Formana 45, Ostrava. Vstupné činí 560 Kč.

 

Přihlášky na školení

Na oba dodatečné kurzy se můžete přihlásit zde. Upozorňujeme, že vzhledem k času kurzu se jeho účastníci nemohou zúčastnit školení Nové trendy v moderním vaření.

 
                                                            

Obsah kurzu Hygienické minimum

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

 Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.  

Tisk E-mail Sdílet Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi