Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

11.1.2019 727 0 Redakce Jídelny.cz
Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2019, které vám přinese praktické ukázky neotřelých receptů i spoustu tipů do vašeho provozu. Součástí akce je též kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2019, vám přinese praktické ukázky 14 receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Novinkou budou luštěnino-zeleninové Pepitky. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí.

Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.


 Program

07:15 – 07:30 Prezence na Hygienické minimum
07:30 – 09:00 Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20 Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:30 Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)

Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejen že uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou nebo pomalu pečený hovězí „Chuck roll IRL“ s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou. Nebude chybět ani malá sladkost, dezert ze žlutých Pepitek s ovocem nebo dýňové lívance ze žlutých Pepitek s tvarohem a ovocnou mozaikou.

Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.

Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).

Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře  600 Kč 
Nové trendy v moderním vaření 700 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření 1.000 Kč 

 

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč! 

 

Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření: 

DatumMěstoAdresa konáníMapa
05.02.2019 Pardubice Gymnázium, Mozartova 449 mapa
06.02.2019 Ostrava Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 mapa
07.02.2019 České Budějovice Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 mapa
12.02.2019 Praha 3 Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 mapa
13.02.2019 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 mapa
14.02.2019 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 mapa
15.02.2019 Znojmo * Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 mapa
19.02.2019 Praha 10 - Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 mapa
20.02.2019 Praha 10 - Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 mapa
26.02.2019 Otrokovice Střední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266 mapa
27.02.2019 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566 mapa
28.02.2019 Plzeň * 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 mapa
05.03.2019 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
06.03.2019 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
07.03.2019 Liberec VI-Rochlice Základní škola, Dobiášova 851/5 mapa
08.03.2019 Liberec VI-Rochlice Základní škola, Dobiášova 851/5 mapa
11.03.2019 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 mapa
12.03.2019 Příbram Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 mapa
13.03.2019 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 mapa

 * nové prostory

Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře: 

Datum

Město

Adresa konání

05.02.2019 Pardubice Gymnázium, učebna, Mozartova 449
06.02.2019 Ostrava ZŠ Ostrava – Dubina, učebna, Fr. Formana 45
07.02.2019 České Budějovice Domov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4
12.02.2019 Praha 3 AZ personalistika, učebna č. 516, Olšanská 2643/1a
13.02.2019 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
14.02.2019 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
15.02.2019 Znojmo * ZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98
19.02.2019 Praha 10 - Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1
20.02.2019 Praha 10 - Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1
26.02.2019 Otrokovice SPŠ, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266
27.02.2019 Hradec Králové ZŠ, školní jídelna, Štefánikova 566
28.02.2019 Plzeň * Základní škola, učebna, Baarova 31
05.03.2019 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3
06.03.2019 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3
07.03.2019 Liberec VI-Rochlice ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5
08.03.2019 Liberec VI-Rochlice ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5
11.03.2019 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45
12.03.2019 Příbram ZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328
13.03.2019 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5

 * nové prostory

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Podrobnosti rezervace:

1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz



Nevyhovuje vám termín školení?

Nevyhovuje vám cena školení?

Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:

  • Hygienické minimum ve stravovacích službách
  • HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH

Více na www.jidelny.cz/eshop

 

   

 

Tisk   |   E-mail Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi